Wil je eens iets anders tijdens je vakantie? Eens een jaar niet naar een camping in Nederland of een appartement in Spanje? Dan kun je eens kijken naar de vele mogelijkheden die Worldexperts biedt. Je kunt hier de meest bijzondere vakanties boeken. Ik zet er een paar voor je op een rijtje.

Al eens van Belize gehoord?

Een vakantie naar Belize is nu niet direct een reis waar je vaak over hoort. Belize is dan ook (nog) niet echt bekend als vakantieland. Sterker nog, veel mensen weten het land niet te vinden. Belize ligt in Midden-Amerika, aan de Caribische kust. Het is het perfecte land voor natuur- en cultuurliefhebbers. Je kunt er bijzondere tochten door het regenwoud maken, maar je kunt er ook genieten van alle mooie tempelruïnes die er zijn.

Zelf naar Belize afreizen kan, natuurlijk, heel goed. Maar is het niet veel fijner als je onderweg ook nog wat leert? Wanneer je een vakantie naar Belize boekt bij Worldexperts heb je een privé gids die je alles vertelt over het land en die je ook nog eens de meest bijzondere plekken laat zien. Kies voor een 16-daagse vakantie en bezoek, behalve Belize, ook Guatemala, Honduras en El Salvador.

Een rondreis door Israël is echt de moeite waard!

Bij een rondreis denk je, waarschijnlijk, eerder aan oude mensen die een busreis maken naar, ik noem maar wat, Lourdes. Dat is natuurlijk ook een optie, maar het kan veel avontuurlijker. Wat denk je van een rondreis Israel? Israël is geen land dat je zomaar even bezoekt, je doet dat vooral vanwege de cultuur en de context. En dus is een rondreis door Israël heel interessant voor mensen met een passie voor geschiedenis en oude culturen. Een flink pluspunt is dan dat deze rondreis wordt begeleid door een Nederlandstalige gids. Zo gaat er geen (belangrijke) informatie verloren en kun je ten volle genieten van alles dat er te zien is in dit bijzondere land.

En wat denk je van Jordanië?

Ook weer zo’n bestemming waar je, in eerste instantie, niet aan zult denken. Maar wel weer één die meer dan de moeite waard is. In Jordanië heb je, bijvoorbeeld, het wereldwonder Petra (zie de afbeelding bij dit artikel), maar er is nog veel meer te zien. Je kunt dit zelf gaan ontdekken tijdens een fly-drive reis. Er staat dan een auto voor je klaar in Amman en je kunt, op je eigen tempo, in 8 of 11 dagen het land gaan ontdekken. Vind je dat een beetje te spannend en reis je liever onder begeleiding van een Nederlandstalige gids? Dan is dat ook zeker mogelijk. Een vakantie naar Jordanië is avontuurlijk genieten!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen